Όροι Χρήσης Σπηλαιολογικό Φόρουμ

Ότι έχει σχέση με τα φαράγγια. Παιδιά - γράφετε.

Όροι Χρήσης Σπηλαιολογικό Φόρουμ

Δημοσίευσηαπό mtsop » Τετ Ιαν 21, 2015 8:11 pm

Δέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας μας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “Σπηλαιολογικό Φόρουμ Σ.ΕΛ.Α.Σ.”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων.

Δέχεστε ότι το “Σπηλαιολογικό Φόρουμ Σ.ΕΛ.Α.Σ.” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το “Σπηλαιολογικό Φόρουμ Σ.ΕΛ.Α.Σ.” ούτε το phpBB θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

Η παρούσα ανάρτηση κρίνεται αναγκαία, και μας λυπεί όχι μόνο επειδή ενδέχεται να προκαλέσει περισσότερη δουλειά για τους ήδη πιεσμένους διαχειριστές αλλά επειδή το φόρουμ καθώς και ο σύλλογος οφείλει να είναι χώρος συνεργασίας.

Εκ της διαχείρισης
Ένα απλό και ανώνυμο μέλος
Άβαταρ μέλους
mtsop
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 1169
Εγγραφή: Δευτ Μαρ 09, 2009 8:29 pm
Τοποθεσία: Χαλκίδα

Επιστροφή στο Φαράγγια - Canyoning

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron